Ликовни конкурс - Лукино Село

Липоци Елвира је освојила  прво место у категорији предшколаца на ликовном конкурсу који је организован у оквиру кампање-ОКТОБАР МЕСЕЦ ПРАВИЛНЕ ИСХРАНЕ-на тему:" Здравље на уста улази".Прелепо искуство,хвала организаторима.

slike 1990

 

 

Poseta Carskoj bari

Učenici II-4  odeljenja  OŠ “ Sonja Marinković” iz Lukinog Sela zajedno sa svojom učiteljicom  Judit Milankov 11.04. 2014. posetili su prirodni rezervat Carsku baru povodom  Dana zaštite prirode u Srbiji.

Učenici su obišli prirodnjački muzej i odgledali dokumentarni  film o Carskoj bari. Nakon projekcije izradili su crteže koji su oslikavali  lanac ishrane  u ovom rezervatu. Šumari su spremili  sadnice koje su  zajedno sa učenicima posadili na čistini kraj ribnjaka.  Prisustvovali su i izlovu riba iz zimovnika Ribnjaka”Ečka”. Doživljaj je bio potpun kada su učenici odšetali i do same  obale Carske bare i uživali u prelepom igralištu i prirodi.  Učenici su se zahvalili Sanji, Ljilji i gosp. Putiću na predivnom druženju. 

Опширније: Poseta Carskoj bari

Prvi dan proleća

Prvi dani proleća: stigle su ptice selice,sve se rascvetalo, zumbuli,drveće..Zimi sad je kraj ,a nama je najlepše u našem prelepom dvorištu, gde se nastavlja naše veselo druženje. 

Savindan u Lukinom Selu

Učenici škole u Lukinom Selu obeležili su Savindan svečanim programom. Sečen je slavski kolač, a đaci su svoja znanja o Svetom Savi pokazali učešćem u tematskom kvizu o životu prvog srpskog prosvetitelja. 

Kumovi škole, Stefan, Strahinja, Željka i Borko Markov iz Lukinog Sela, su svako dete darivali poklonom. Svojim dobročinstvom usrećili su decu i ulepšali ovaj svečani dan. 

20140127 08100020140127 08141020140127 084152

Kepek - priredba

Deca iz zabavišta i O.Š."Sonja Marinković" učestvovale su na priredbi koja je organizovana uoči predstojećih praznoka u našem selu.Prelepim pesmama ,recitacijama i ritmikom oduševile su prisutne a praznike su još više ulepšale prelepim pesmama,recitacijama i ritmikom.

Опширније: Kepek - priredba

Bajka o Majušku

„Bajka o Majušku”  u školi u Lukinom Selu

5. 11. 2013.

“Bajka o Majušku” je prikazana u školi u Lukinom Selu. Zajedno sa Majuškom i glumcima, pevala su i igrala deca iz vrtića i škole.

 

 

Опширније: Bajka o Majušku

Dečja nedelja

Dečja nedelja

15. 10. 2013.

Tokom Dečje nedelje u Lukinom Selu je bilo veoma uzbudljivo. Đaci su učestvovali u kreativnim radionicama i sportskim takmičenjima. Sve je proteklo u dobrom raspoloženju.

Опширније: Dečja nedelja

Završna priredba

IMG 20130612 101045

Dana 12. 06. 2013. u  Lukinom Selu, u školi  je prikazan prigodan program povodom završetka školske godine.

Učenici I4, IV4, I5  i II5 odeljenja su sa velikim oduševljenjem  pevali, recitovali, igrali, i glumili.

 

Опширније: Završna priredba

Joomla templates by a4joomla