Obaveštenje

Poštovani roditelji,
Kada dođe vreme za upis deteta u prvi razred roditelji obično izaberu školu na osnovu onoga što su čuli od prijatelja, komšija, sećaju se svojih školskih dana...
Predlažemo da se raspitate na pravom mestu o svemu što čeka vaše dete:
U našoj školi nastava je organizovana uvek pre podne jer porodica bolje može da organizuje svoj život, a dete može lakše da uskladi i druge aktivnosti.
Slike i prizori nasilja u školama koje vidimo na TV-u prava su noćna mora za mlade roditelje čija će deca postati đaci. U našoj školi nastojimo da stanemo na put svakom nasilju i da stvorimo „zonu nulte tolerancije na nasilje“.
Svako dete je ličnost za sebe, ali nema deteta koje nema potrebu da bude prihvaćeno i ispunjeno i nema roditelja koji ne želi da na svakoj školskoj priredbi vidi na bini i svoje dete.To je obično moguće i realno u manjim školama u kojima vlada prisnija atmosfera.
Manje škole svakako pružaju mogućnosti i roditeljima da lakše dođu do izražaja kada su u pitanju prava i interesi njihove dece. Tako ni završni ispit ( mala matura) neće biti bauk ako se ima kontinuiran uvid i povratna informacija o tome kako se deca pripremaju.
Upis učenika u prvi razred školske 2014/15 godine počinje u aprilu. Rado Vas očekujemo da se upoznamo i odgovorimo na sva Vaša pitanja. Sve informacije o upisnim aktivnostima možete pratiti na sajtu škole ili stranici na fejsbuku.
Nadamo se uspešnoj saradnji!

                                                                                                                 Vaša učiteljica i pedagog

Zrenjanin, mart 2014.

Joomla templates by a4joomla