Телефон: 023 530 420

Основна школа
“Соња Маринковић”
Зрењанин

Sonja Marinković
Általános Iskola
Nagybecskerek

Top

ОШ "Соња Маринковић" Зрењанин

Gyermekhét az alsó tagozatokban

Panókészítés

A gyermekhét első napján, 2023. október 2- án a szentmihályi alsósok rajzaikból közös panót készítettek, amely iskolánk előcsarnokát ékesíti. Rajzaik témája a szeretet volt, mégpedig a családtagok, a barátok, az állatok, a természet, sőt a hobby iránt is.

Séta

Kedden, október 3-án alsósaink egy sétát tettek a faluban. Séta közben megnézték Gombár Tamara galambjait, Szabó Dominik papagájait, Kószó Dávid állatait, majd a fácánneveldét és a parkban található papagájvoliert.

Sportnap

Szerdán, október 4- én az alsósok és az ovisok együtt versenyezhettek különféle ügyességi játékokban. A képek tanúskodnak róla, hogy mennyire jól érezték magukat.

Bábjáték

Csütörtökön, 2023. okt. 5- én iskolánkban vendégszerepelt az adai Jancsi bohóc bábszínháza Egyesület. Az alsósoknak alkalmuk volt megnézni a Piroska és a farkas című bábjátékot.

Európa-falu

Pénteken, október 6- án Nagybecskereken megtartották az Európa – falu rendezvényt. Iskolánk ĺrországot mutatta be. A szentmihályi gyerekek erre az eseményre papírból készítettek dekorációs anyagot és könyvjelzőket ír motívumokkal.