Телефон: 023 530 420

Основна школа
“Соња Маринковић”
Зрењанин

Sonja Marinković
Általános Iskola
Nagybecskerek

Top

ОШ "Соња Маринковић" Зрењанин

Gyermekhét a szentmihályi óvodában

A Gyermekhetet kézműves műhellyel indítottuk. A gyerekek papírból kivágott virágokat festettek temperával. Száradás után a gyerekek arcképeit ragasztottuk rá a virágokra, majd egy nagy szív alakú kartonpapírra kerültek, jelképezve így az összetartozást, egymás iránti szeretetet.

Kedden szív alakú formát díszítettünk színes fonalakkal. Nyakláncok készültek ezekből, amit később ajándékba adtunk a tordai óvodásoknak, ahova a hét folyamán ellátogattunk.

Szerdán sportnapot tartottunk. Iskolánk alsós diákjaival együtt ügyességi játékokat játszottunk. Nagy volt a lelkesedés, a vesrsenyszellem is felszínre tört a gyerekekben.

Csütörtökön a szülők közreműködésével Tordára utaztunk, ahol megismerkedtünk az óvodásokkal, óvónőkkel. A közös játék után egy nagyszerű bábelőadást is megnéztünk. Szép élményekkel gazdagodtak a gyerekek.

Pénteken meglátogattuk a Nagybecskereken megrendezett „Európai falu” elnevezésű rendezvényt. Élveztük a színpadon előadott táncokat, énekeket. Mézeskalácsot ettünk, manóként fényképezkedtünk.