Телефон: 023 530 420

Основна школа
„Соња Маринковић“
Зрењанин

Sonja Marinković
Általános Iskola
Nagybecskerek

Top

ОШ "Соња Маринковић" Зрењанин

Дечија недеља у забавишту Михајлово

Дечију недељу смо започели креативном радионицом. Деца су темперама осликавала цветне облике исечене од папира. Након сушења на цвеће смо лепили дечија лица, а затим их ставили на велики картон у облику срца и тако симболизовали заједништво и љубав коју осећамо једни према другима.

У уторак смо шареним нитима украсили срцолики облик, а касније смо од истих направили огрлице, које смо поклонили другарима у Торди када смо их посетили током прошле недеље.

У среду смо имали спортски дан. Играли смо игре вештине заједно са ученицима нижих разреда наше школе. Ентузијазам је био велики, а у деци је преовладавао такмичарски дух.

У четвртак смо уз помоћ родитеља отпутовали за Торду, где смо се упознали са вртићанцима и васпитачицама у овом селу. После заједничке игре, одгледали смо једну одличну луткарску представу. Деца су се вратила кућама са дивним искуствима.

У петак смо посетили манифестацију „Европско село“, организовану у Зрењанину. Наш вртић и школа представили су Ирску. Уживали смо у играма и песмама које су деца изводила на сцени. Јели смо медењаке и сликали се као вилењаци. Било нам је баш забавно!